http://ladiescircle.se

Är du en tjej mellan 20-43 som vill gästa en klubb i en helt fantastisk organisation? Ta kontakt med Ladies Circle i din stad. Du kommer inte att ångra dig. http://ladiescircle.se

I Sverige bildades vi 1947 och är idag ca 1700 medlemmar fördelat på 146 klubbar från Gällivare i norr till Ystad i söder. Internationellt är vi strax över 13000 medlemmar fördelade på 41 länder.

Inom klubbarna träffas vi varannan eller var tredje vecka. Möten – lokala, nationella och internationella, företagsbesök, föreläsningar och trevligt umgänge – utgör grunden för den ideella verksamheten Ladies Circle Sverige. Vi ägnar oss ofta och gärna åt olika projekt för att hjälpa behövande, både lokalt och nationellt men även internationellt.

Vårt motto är “Friendship and Service” och vår målsättning är att vi ska vidga vår intressesfär, öka vår förståelse för andra människors åsikter och levnadsvillkor, samt medverka till internationell förståelse och vänskap.

Tangent Sverige:

http://www.tangentsverige.org/?

Gemensamt motto för Tangent Sverige är: ”Let friendship continue”.

Det vill säga att vi fortsätter med vänskap, nätverk & charity.

Tangent har, liksom LC, en huvudstyrelse som väljs vid riksmötet. Riksmötet äger rum samtidigt som Ladies Circle, Round Table och Old Tablers. Som medlem får du ta del av nätverket i form av en medlemsförteckning, gemensamma träffar, nyhetsbrevet Tangent News, Facebooksidan och HYM half year meeting inte minst deltagande i förhandlingarna vid det årliga Riksmötet.

Du kan antingen vara enskild medlem i Tangent, eller gå med i en Tangentklubb på din ort eller på en ort i närheten. Möjligheten att bilda klubb har funnits sedan halvåret 2012 så än så länge finns det inte så många, men det chartras klubbar hela tiden! Samla ihop några av dina PM-vänner och bilda en klubb eller se till att alla i din PM-klubb blir Tangenter, så kan ni bilda klubb.

Tangent finns representerat i många av Ladies Circles 33 internationella länder.

TCI -Tangent Club International bildades på Riksmötet i Korsör i Danmark maj 2014.